Da li znate koju poruku je ostavi Kristofer Kolumbo kad je otkrio Ameriku - Prokleta je Amerika!

Hahahahaha lyssna på den här istället den är bättre (juggar only, andra kan ju lyssna men ni fattar ju inte)

HAHAHAHAHaHAHA

Amela gjorde precis min dag när hon skickade den här länken, har letat efter den jättelänge!


Fredagen

Åh gud så kul fredagen var, Känner fortfarande lyckoruset. Det började helt oskyldigt hemma hos Janette tillsammans med Aye, Issa och Aleks. Drog gayskämt och garvade läppen av oss samtidigt som vi käka mumsig kebabpizza. Bowling var också en del av kvällens plan och jag förlorade STORT. Vilket resulterade i att jag fick sänka en shot @ KC. Dricka efter dricka rullade på och det blev många kramar med personer man inte sett på 3 år. Vi dansade och kramades, Aya och jag hade kärleksförklaringstund och lite senare var det dags att ta fram Serbiskan vokabulären och skrika åt sega bartenders tillsammans med Aleks. Roliga timmen var slut och pappa erbjöd skjuts hem så jag tänkte varför inte. Vaknade upp ur bästa sömnen imorse och åt en festlig lunch på mcdonalds. Kom på mig själv le i bilen samtidigt som Veronica Maggio – Välkommen in spelades.

Kvällens Plus
Mina vänner!
Amanda, Cilla och Ashkin.
Glädjen
Snygga grabbar!
Tjejen jag inte minns men som typ tog hand om mig och aya som om vi va hennes barn haha <3


Kvällens Minus

Killar som tyvär ska sitta ihop tryckta i ett bås istället för att dansa.
Importer
35+ som kommer på student nätter (?)
Att det tog slut

GAMETIME

Yessssss då vare dags för match igen!
Har inte spelat match på över en månad...känns som att ja glömt hur man gör haha!
Vi möter Västerås och det är typ seriefinal, dom ligger etta och har 0 förluster,
vi ligger 4a och har en förlust (vi har spelat minst matcher av alla så det är därför vi ligger 4a)
Hoppas på en riktigt tuff och jämn match!
12.15 i Grimsta hallen! :)

Helt ärligt tjejer!

Stänger ner bloggen snart om ni inte börjar uppdatera! (AMELA&ALEKS THIS ONE GOES OUT TO YOU!)

"Några" snodde min mobil


Hej ploggen

Hej, idag fick jag ta bilen till skolan, cirkulerade området i typ en kvart efter en jävla parkeringsplats med de finns ju inga typ. Lovat tjejjorna en tur runt bygden efter skolan. Hihihiih. Kolla bilden ja har tagit. Säg att den är fin.


Bilder


hey

Eftersom alla klagar på att jag aldrig skriver inlägg då får jag väll ta och skriva inlägg så here it comes!!!

"Inlägg"

There i did it!

Skoja, nej men det är så att jag har satsat hårt på sång karriären, går i rätt riktning nu känner jag. Sitter faktiskt i studion stora delar av min fritid. Så här kommer min första cover! Lämna gärna en kommentar och skriv gärna vad ni tycker att jag ska förbättra!

Joking around

Ni suger på att blogga!!! YOU SUCK!!!! Eftersom ingen annan uppdaterar så blire väl jag igen. Tror att Irma och Emma glömt att vi har en gemensam blogg och Amela vet jag inte vad hon håller på med! De leker upptagna. Nu sitter jag och håller på att hitta en bra dikt till fotoläxan eller aa Tewar hittar en dikt till mig för jag är sämst när det kommer till sånt och har letat men hittar ingen! Eller letade bara på svenska borde kanske leta efter engelska också.

Peace out! :D

Igår vare 11/11/11

Ja eftersom ingen annan verkar uppdatera får det väl blir jag. Själv har jag världens nackspärr, har presic varit sjuk och missat två skoldagar och en träning. Not good. Vi har massa plugg i skolan nu och jag har typ glömt hur man pluggar. Neej men vi har ett STORT prov i naturkunskap B och läraren vill att man ska kunna allt som står i boken, och alla anteckningar och alla frågor vi svarat på, man ba: Yeaaah good luck. Skickade min kusin till ICA för att köpa godis så nu väntar jag på att han ska komma! Peace Out! 


Drake - Shot For Me


//ALEKS

Aa vad ska man säga?

Ja har fått körkort idag de e så jääääääkla najs, klarade teorin i fredags och uppkörningen idag allt på första försöket kan inte vara stoltare över mig själv än nu! Har varit ute och kört själv några varv runt orten och sjungit så högt jag kan i bilen utan att någon klagar (som om någon klagar på min sångröst...men ändå). Vem vill ha skjuts?


Sista höstlovet - Is over

Slut på sista höstlovet EVER! It's so sad! :'( Tänk att man haft höstlov sedan förskolan och sen efter studenten är det slut. För man liksom inte höstlov på högskola eller universitet vad jag vet iallafall. Har inte pluggat ett piss på lovet, sitter just nu och kollar på de få böcker jag tog hem över lovet och får ångest över att jag inte pluggat. Och att jag bar hem de i onödan innan lovet och nu måste man bära tillbaka de. Jag har ett ord för mig och det är LAT. I and don't give a fuck ;)


Fika idiuter

Imorgon ska vi alla fika, och nej ni kan inte säga nej jag kan inte för ni MÅSTE kunna!!!!!

-

Bra uppdatering tjejer, fortsätt så!

Middag och bowling

Ojjjjj va mycket uppdatering det va här!!
Juggefesten va gryyyyyyyyyyyyym, fan va kul ja o aleks hade haha! Bästa!
Efter festen sov ja hos aleks, och på morgonen (runt 12) drog vi till tamarine för att äta frukost/lunch, galet gott!
Igår va jag och aleks på möte i banken, angående vårat UF-företag.. sen gick vi runt lite i centrum och så drog vi hem! På kvällen hade jag träning, fan va ja älskar mina träningar nu för tiden haha! Vi skrattar heela tiden och vi har skit kul tillsammans haha :D
Idag är det lagträff, vi ska först äta middag och sedan ska vi bowla, kungen Amela kommer ju såklart vinna!
Hos aleks innan festen!

RSS 2.0