Keeenzzzaa

Ingen har väl missat att det var premiär av Kenza & Tyra Show idag! Jag har precis kollar klart på det först avsnitten. Kan ni fatta att de var i Väsby, på Vilunda Badet!  Vill skjuta mig när Amela ringde och sa att Kenza hade varit i Väsby och vi hade missat henne. Hahah och tänk på att läsa det Keeenzzza (jugge uttal) det blir så mycket roligare då, en anledning till att jag läser Kenzas blogg, att man kan uttal de så roligt på juggiska ;D



//ALEKS

Grej of the day

Idag så gick jag och Emma till centrum för att kolla en sak efter skolan. Amanda skulle gå en annan väg, så emma kolla åt sidan och snacka med henne. Längre fram står det en gubbe och jag förstod aldrig att han stod i hennes väg, för allt blev som en illusion. Men rätt va de va så gick Emma rakt in i mannen HAHHAAH. Hade min hals levt så hade minst halva väsby hört mitt garv.

Smart_chey_93

Vet ni att den där strutsen kosta typ 15 eller 50 lax? (Salam kunde inte bestämma sig på priset). Jag som typ trodde dom på byggprogramet gjort den med lite träbitar som blivit över.


Irrelitoooooooooooooooooooooooooooooo

School Photo

Jag känner mig väldigt taggad på att blogga idag, det här är mitt tredje inlägg i den här bloggen och har skrivit fyra i min egen blogg! :D Så är det när man har en pluggfri dag and I LOVE IT! Iallafall här har ni bilder från skolfotot, amela skickade de till mig igår (äntligen!) ;)


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA - Amela, Emma och Irma :D


Smemma och Smirma


Bill och Bull


Emma, Irma och jag :D


Hahah kolla på mig och Irma, taggade eller? ;D


Folk får sina platser av Lucia, ja vår fotograf hete Lucia xD


SP09


SP09


SP09

//ALEKS

Indira

Jalla här får ni lite juggemusik, lyssna och njut för Indira är tuuuung! :D

Indira - Tetovaza


Indira - Moj zivote dal si ziv


Och en sist bara till Aya a.k.a Ajice:

Indira - Lopov:



//ALEKS

Plazma

Halloj! Psykologiprovet gick inte så dåligt som jag trodde och jag tror att det kan bli ett G, jag hoppa verkligen att det blir ett G, vill inte börja på IG nu liksom. Har precis kollat klart på Gossip Girl och 90210, annars sitter jag bara och njuter av en pluggfri dag. Just min pappa kom hem från Republika Srpska (Serbiska republiken, ligger i Bosnien, sök på google om ni vill vet mer) och han hade med sig massa gott! :D

ÄLSKAR!

//ALEKS

EMZåår is in the hoouse

Tjenare. Vilken maxad dag helt unbelievable! Som inlägget nedanför, irma trillade i trappan rakt in i räcket och gned ansiktet lite mot cementen. Asså tappade typ rösten av mitt garv jag låg verkligen och garvade på golvet och kunde in röra mig. Skrattet ba tog över! Jag köpte godis på lunchen, gjorde det största misstaget man kan göra, och sen var halva påsen borta.

Nu ska jag käka lite hemmagjord husmanskost och dränka allt i bearnaisesås!!!

Patagratäng

Grej of the day: När jag och Emz00r var klara med psykologi provet skuttade vi ner för trappan. Jag skuttade lite för mycket och brutalmisshandlade mig själv på sista steget. Jag vet inte hur min fot halkade, men den gjorde i alla fall det, och sen trycktes jag in i räcket. Det jävla räcket är inte i världens skönaste material precis, så jag slipade halva kroppen på en bit ihålig betong. Vi låg på golvet och skrattade i minst tre år. Sen gick vi iväg som om inget hänt. Det va femioelfte gången i rad som jag sitter på bussen och kväver mitt skratt pga något jag och Emma vart med om under dagen.

// Irrelito

when it comes to being true, at least true to me, one thing i found, oh no you never let me down

Sho dudes and dudettes!

Detta är irrelito som inte bloggat på evigheter, jag har egentligen inget att skriva, skrev bara för att skriva lite.

Jag ska ta o läsa sida 13 i psykologiboken. Handlar om barn med anala besvär. Jag läser aldrig bok men när jag ska läsa en bok så ska de ta mej fan handla om något nasty. Som varje gång vi måste välja en litteratur bok i någon kurs så tar jag alltid böcker om misshandel, våldtäkt och prostituerade. Mina lärare som fått ta emot massa bok recensioner måste tro att jag är sinnesskadad.

see ya wouldnt wanna be ya

// Irrelito

You know you love me

Mina jugge kompanjoner och smemma är väldigt dåliga på att blogga, alla har sin egen blogg I know men här sliter jag för att skriva i både min och i vår! Skärpning tjejer! ;D

Och Amela fyy på dig, fy skäms att du inte orkat lägga in bilderna från skolfotograferingen än!

Hmm vad mer har jag att skriva, joo på onsdag har vi fetaste psykologi provet och jag fattar nada. Har precis läst alla 19432 sidor och vem pallar läsa dem igen liksom och imorgon lär jag inte ha någon tid att göra det för att först är det skola och sen träning! Men men man måste väl få IG någongång -.-

//ALEKS

Kad mi kucne zadnji cas ti ces biti moj by pass ♥

OMG! Det var awesome igår på Aca Lukas! Så tyyyyng han é! Jag hade det bäst, bring me back! :D

Aca Lukas

En av alla Aca Lukas tuuunga låtar! Aca Lukas - By Pass


Taggad_brud_93 påväg hem ;)

//ALEKS

fin bild..

Okej jag borde inte göra det här, men äsch vem bryr sig...



Hej tant amela!


Nu ska jag fixa mig för match, match mot Tensta, kmr få träffa Cathrine, yeeey!! :D

Ha en bra dag!! <3

I wish money would have sex in my pocket and multiply.

Lite underligt att det är fyra tjejer som har den här bloggen men vi knappt får ihop ett inlägg om dagen.
Jag sitter här i pyjamas och kollar på någon fotbolls match på tv. Träffade irma och hk idag, han var helt cp så vi drog hahah. Vad sa du att du sa sa du? Har insett att jag behöver knapra på lite anti-damp tabletter innnan jag åker och shoppar. jag slaktar fan den jag shoppar med,det är så jäädra tråkigt!

Nu skall jag ta en EMMAbakad brownie och fundera om jag ska på den där festen iaf.............

emerson


Aca Lukas

Fan vad den här bloggen är död! Det måste det bli ändring på! Ikväll så ska jag på Aca Lukas. Det är en jugge artist som kommer till Hallunda och jag hoppas på att det kommer bli awesome!

Aca Lukas - Nisam preziveo


//ALEKS

Min mobil består av bilder på Irma och Emma

Men hallå där! Tänk liv upp den här bloggen lite med lite bilder :D


Emma och Foppa chillar lite i COOP ;)


Irmz00r på Donken (Y)


Abooo vilken gött ;)


Emmalitos Iphone när vi var på pyjamasparty hos Irma på sommarlovet


SOMMARLOV! :D

höhö

Hoooj!! :)

Just nu sitter jag och kollar på en debatt på svt, paow (bloggaren är me)...det är fett intressant nu för dom snackar om det där programmet Kungarna av tylösand elr va d heter?, Dom typ "bråkar" om spriten osv haha, fett kul!

Idag vare skola, först lektion i 15 min sen håltimme i typ 4h, fikade på waynes me emma o aleks sen drog vi o åt lunch på bk...när ja kom hem så pluggade jag företagsekonomi för vi har prov imorrn igen

Imorrn är det som sagt prov, sen håltimme sen svenska i några minuter och sist skolfoto! Ingen aning om va ja ska ha på mig...hittar väl nått =)

Nu ska ja forsätta o kolla på debatten, vi höörs! :)


TJOHOOHOO

HEj, robert här. Min hals dödar mig, jag mår illa och de känns som ja ska spy varenda sekund! Men imorgon ska jag till skolan :D jag är skit glad, vet inte varför. Jag slängde upp massa bebisbilder på fb, fan asså jag önskar jag kunde hitta en tidsmaskin och leva om mitt liv sååå jäävla härligt var det back in the days. Pokemon och oboy var min hobby, spelade fotboll med en bruten fot på rasterna, det hemskaste som kunde hända var att någon käkade upp mitt lördagsgodis.

MAYA MIN DÖDA HUNDDDd och min pokemon tröjja


emz00r the pokemon master


Can we bring yesterday back around

Jag inspirerades av the wessel att sjukanmäla mig idag. Egentligen har jag ont i halsen för det känns som jag sväljer sandpapper. Tror jag ska städa idag, för det behövs. Ladda ner SKIT MYCKET musik, och sen dra till donken med min pappa.

AAAEE nu blir det varm oboy och lite mackor till frulle!

// Irrelito

Sho!

Kom till skolan runt 8 imorse, innan köpte jag och emma lite chips och dip till frukost. Vi sket i första lektionen och chillade i salaams rum efter vi dödat chipsen i något hörn i skolan. Är vi dope eller är vi dope?


Och nu så kom jag på att I have a bulle in my pocket <3

/irrelito


Sm Sm Sm!

Hejsan :)

Nu är SM-helgen slut och det har varit gryymt jobbigt, har ont överallt kan knappt röra på mig hehe...

I fredags mötte vi Södertälje, det va jämnt hela matchen tills det va tre minuter kvar...då drog dom ifrån och vi förlorade matchen med 11poäng. Men vi spelade bra, det va ju trots allt våran första match tillsammans den här säsongen.

Igår (lördag) mötte vi Alvik, på uppvärmingen chillade vi galet medans dom va fett taggade o skrek as mkt o så, trodde det skulle bli en tuff match men vi vann med 103-40...höhöhö...efter matchen skulle hela laget dra till donken men alla sa typ nej, så tillslut åkte jag tatty elena och senait o käkade, gott som fan vare!!

Idag hade vi match mot Jämtland, vi spelade inte vårat bästa, alla va sega och trötta verkade det som, men vi vann iallafall matchen med 83-51 om jag minns rätt :)

Helgen har varit lyckad, 2/3 vinster blev det...Just nu ligger vi 3a i tabellen i SM, men det är 4 lag vi inte har mött så allt kan ändras, nästa omgång är i februari och den spelas i Södertälje!!, Längtar!!! =)


Uppvärmning!

//Amelaa

One more

Här har ni yttligare en video från igår, denna har jag gjort, den under har Emma gjort :D


//CRALLEKS

Pancakes with sylt on


Living in a gangstas paradise

Chena, fick fin besök igår eftersom weslana emmovic har FF i helgen. Jag laddade upp med 20 påsar chips/cheez ballz å candy till tusen. Sen kom juggarna hit å skaka rumpa. Jag briljerade lite i singstar och min röst sprack med detsamma och jag kunde sjunga 3 olika toner samtidigt. Sedan gled vi ut i köket och gjorde musik video. Asså om jag gått media hade jag fått mvg! ni ska ba se den asså. Vi vilade ögonen på min 3D LED TV en stund och jag la upp götten i irmas ansikte (trodde det var det som va facerape men tydligen inte) och aleksdenandra fick klia på mitt myggbett. Aleksdenandra tyckte vi var boring och jag ville bevisa henne att jag också kan skojja till de ibland. Så jag drog ut dom på mina motorcyklar utan motor och vi rullade runt som farliga gangsters i väsby och dunkade negerdunk i högtalarn. Vi firade 12slaget på blå bron och lekte farliga, sen rullade vi hem igen, höll på att spy på vägen. sedan sussade vi så sött, jag gav min säng till drottning irma och alle tog golvet. Vad irma inte vet är att jag stog och stirrade på henne i sisodär 2 timmar innan jag gick och la mig.

Snart kommer jag lägga upp den bästa videon i världen. När den nu bestämt sig för att ladda klart.

//emmHaa

2 prov + match!

Hejsan, amelaa här :)

Idag hade vi bara två lektioner, så vaa inte i skolan så länge. Missade pannkakorna också eftersom jag va hemma :(. Efter skolan så pluggade jag företagsekonomi, prov imorrn igen (vi hade prov i d för två veckor sen), sen har jag uppsatsskrivning i engelska också, jippi.

Kl 18,00 imorrn ere dags för, MAATCH!!!! Första matchen för säsongen och första matchen i SM! E taggad som fan men också nervös.

Så jag e nervös inför proven och matchen, bra amela bra....
Men det kommer gå bra och vi ska spela det bästa vi kaaan!! :D
KOM IGEN NU TJEJEEER!!!


mina fina tofflor som gick sönder :(

"I was attacked by some idiot in the projects"

Jag började dagen med att helt random bli sönder boxad på armen av Latife, men det gjorde inte så mycket, liksom som om jag äns har nytta av min vänstra arm? Känns tillochmed mysigt att ha lite ilningar och smärta när den skall användas.

Eftersom jag är special kid så hade jag natur när alla andra hade hål i tre timmar. Amela räddade dagen när hon gav mig sitt matkort. Tur det, silkeshandskarna åker minsann av ifall irma inte får äta sin favo maträtt... PANNKAKOR MED SYLT PÅ! Som pricken över i:et så kom wesslan till skolan och gjorde min dag. Jag kan skolans system så vi kirrade typ en triljon pannkakor. Omg. Vi gled upp till "chillrummet", stekte i sofforna och retade folk där ute som hade det sämre än oss. Lyssnade på musik, sen gled vi in på lektion. En lektion fylld av skratt och tårar och till slut blev man utsläng.

Förschtåååååååruuuu

Min favorit video just nu <3 <3 <3



//Irrelito

*Skjut mig*

Sitter i datasalen och har svenska -.- Vi ska skriva en jävla uppsats som ska vara klar om en vecka och jag har inte ens börjat, vet inte hur jag ska skriva -.-

//Aleks

:)

Första gången jag tyckte om en kille mer än som vän var nog i 2-3an. Jag visste absolut inte vad kärlek eller känslor var...Tills den dagen han blev tillsammans med en annan tjej. Ni förstår nog inte hur mycket jag grät den dagen.

Jag sörjde till den här låten...Hon sjunger om att hon önskar att marken öppnar sig och tar henne för att hon typ inte vill leva sitt liv utan en kille. Förstår ni hur jävla emo jag var eller?



// Irrelito

Godmorgon

Ohoooj, amela här!

Just nu sitter jag o kollar på tv4 sport, det är typ gladiatorerna älskar det haha!!
Börjar klockan 10 med företagsekonomi så borde väl börja röra på mig snart :P.
Igår vare en helt vanlig dag, skola först sen träning, och igår va ALLA på träningen, träningen gick väl sådär eftersom tränaren hade pms hehe...På fredag ere sm och jag e TAGGAD!!

Nu måste jag dra till skolan o träffa mina underbara juggar och Emma! =)
Hörs sen <3
http://tipsanddrills.com/basketball/wp-content/uploads/2010/04/Basketball-Training-Aids.jpg

Od dve tri kapi vina Ipak nisam pijana

Här är har ni en låt av självaste drottningen Dragana Mirkovic! Det här är bara en av alla hennes gryma låtar! :D

Dragana Mirkovic - Nešto lepo


//ALEKS

Så här går det när man ska plugga

Study...study...stud....sta....ah....staf.....stafay....fay....face....facebook :D

Update: //ALEKS

I always knew that one day, they'd try to bring me down

Hola gorgonzola

Jag var i nacka forum idag med min pappa och brur. Eftersom ingen av oss är shoppingmänniskor så käkade vi sönder oss och fikade, jag åt inte bara min meny på bk, jag tog också min brors extrahamburgare. Förstååår ni hur hungrig jag var eller? Efter att ha gått upp för en triljon trappor så kom jag äntligen fram till pärleporten, a.k.a Mediamarkt. Där fanns det ännuuu mer trappor som väntade så pappa skrek fortsätt utan mig, så jag gick vilse bland alla fina datorer och spel.

Now i shall clean the crib before mom smacks the life out of me.

lot's of luuuv.



/irrelito

Emma lägger den

Är jag den ändå som gillar att vara sjuk? Föräldrarna frågar vad man vill ha, man svarar, och får det. Hittade precis lite smält choklad på tröjjan ^^


Fan Fan Fan

Måste bara säga, SHIIIIITTTTT VILLKEEN MATCH!!!
Assss grym, båda lagen va grymmaa, tyvärr så vann turkiet :(

men båda lagen e grymma, men tycker ändå att serbien e bättre!!!
I mina ögon är dom världsmästareee utan tvekaan!!!

Vi vinner matchen om tredje pris istället, final då mellan Turkiet och Litauen, vet inte vilka ja hejjar på, må bästa lag vinna! =)


GRYMMA MILOS TEODOSIC!!!



// Amelaa teodosic hahaha skoja bara! :P

SRBIJAAA

Tjeenare!
Amela här :)

Sitter just nu och kollar på basket, det är vm-semifinal, grym match mellan Serbien och Turkiet!
Alla vet säkert vem jag hejjar på hehe, serbien såklart ;)
Just nu leder serbien med 2p, MASHALLAH!!

Uppdaterar efter matchen och skriver hur det gick! Hoppas på vinst såklart, men turkarna är också grymma!

En sommardag

Här har ni en liten "film" på Irma, Emma och mig (Aleks), men jag är knappt med för de är jag som filmar och som gjort "filmen" ;) - har massa videoklipp på Emma och Irma på min dator, galna brudar de där två ;D


20 juni 2010


Hallå där!

Den ökända svenne gangstern har äntligen hittat hit. Shooo 9 besökare! Sicken populär blogg! Jag har precis cyklat ner för mount everest och upp igen för att ta mig till träningen och slakta fjortis lagkamrater.

Idag har vart coook tung län. Jag ducshade OOOOfrivilligt med kläderna på, fick en svettig strumpa i munnen, krossade ett glas nere på gatan, blivit misshandlad på min egen trädgård. Så tack Hk och Irma för en super dag <3

Här togs det smygfoton också i mitt lyx-rum på min lyx-tv å lyx-allting.



//////////EEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMA

Jugge numero trés.

ÅÅÅÅÅheeeeej

Jag är nog psykfallet i den här blogg-kvartetten. Mina inlägg bör läsas med en nypa salt då jag lätt förlorar kontrollen och den sarkastiska sidan tar över och spyr sarkasm över inläggen. Om dagarna flippar jag ur med Emma i skolan och inne på coop, när sockerhalten är low, ja då till och med skuttar vi in dit med en special gjord sång och dans som bara vi kan. jag och mina jugge bruuuuushuuuur gillar att lägga sarkastiska jugge kommentarerna så fort läraren säger något. För övrigt så kämpar jag på med att inte bli utslängd från fler kurser i skolan. Känns som att jag inte pallar skriva mer.

PUSS,KRAM, KLAPP & KYSS.

HHAAHHAHA Skeeet gammal bild på mig och wesslan



Me and Amela


This is the old me, but i still look the same höhöhöhö


This is Alejandro!! :D:D:D:D:D:D


FKB

Tjeenaree!

Mitt första inlägg här i bloggen och det känns bra att ha en blogg tillsammans med dom här coolingarna!
Har inte gjort så mycket idag först va ja i skolan sen sov ja när jag kom hem (asskönt!) sen drog jag på träning. Träningen va aaas najs, jobbig och rolig, sm nästa vecka, flippaaa!!!

Just nu ligger jag i sängen och ska försöka lära mig spanska texten utantill, har läst den typ 10ggr men kan inte ens första meningen hehe..


Har man tråkigt när man pluggar så har man!


//Amela jugge nummer dos hahaha!

Dragana mi u snovima, Dragana u mojoj dusi, kada je u moj ipod, nema ceo svet se tada rusi!

Glömde skriva om min, Amelas och Irmas gemensamma kärlek till Dragana Mirkovic, the queen, the one and only!

Ta allt med en nypa salt

Denna blogg handlar om 3 juggar och en emma! Juggarna är jag (Aleks), Amela och Irma, och emma är ju Emma! Alla har sin egen personliga blog men tydligen så har vi FÖR mycket fritid så vi har skaffat en gemensam blogg. Vi går alla i samma klass, vi går i SP09! Vårt motto är FKB!

Nu ska jag skriva lite om alla oss, börjar med mig själv! (Jugge nummer uno)
Ehhh jaa vad ska jag skriva, jag heter Aleksandra och är 17 år! Om 7 månder är jag 18! Jag gick på cheerleading men har slutat, nu ägnar jag min fritid åt mitt mål vilket är att bli världens tjockaste kvinna och jag är på good väg ;)


Amela (jugge nummer dos). Amela är också 17 år! Hon älskar basket och spelar i BSK, hon tränar 4 gånger i veckan så hon är sämst på att blogg (det är bara kärlek Amela <3) Hon är en übersöt tjej som har humöret på topp, men när hon är sur så är hon sur, då jävlar! Amela är även den starkaste av alla oss, så don't mess with her ;)

När hon inte spelar basket så gillar hon att leka fjortis! ;)


Irma (jugger nummer tres). Irma är en superhärligt tjej som alla gillar. Hon är också 17 år och om 5 månader blir hon 18. På sin fritid gillar hon att hänga i COOP med Emma, everybody loves this girl :D

Irma i ett nötskal :D

Och sist men inte minst har vi *trumvirvel* EMMA! Emma är en härligt brud på 17 vårar som älskar att spela fotboll. Hon går också i BSK fast i fotbollslaget (Amela går på basket i BSK, taking notes?) Emma är en sprallig tjej som älskar att misshandla sig själv med kärringtestet och andra slålekar.

De är kalaskul!

Alla de här tjejerna är underbara! Massor av kärlek till er bruttor! :D <3333


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0